Het Kerstfeest van de Timmerman

Mijn droom is dat de kinderen van de wereld niet gehinderd door taal, cultuur of geloof, de verhalen van De Timmerman gaan zien en horen. Verhalen vol van geloof, hoop en liefde. Gebrand in hout, getekend met vuur op panelen van 1 x 1 meter.

Prentenboek

Het Kerstfeest van de Timmerman is een uniek kerstverhaal, gebrand met vuur. Dit verhaal is uitgegeven als papieren prentenboek met een mooie harde kaft. Je vertelt zelf het verhaal in je eigen woorden. Het prentenboek heeft ook ruimte om jouw verhaal er in je eigen woorden voor je (klein)kind bij te schrijven. Als u klikt op ‘Ja, ik wil het prentenboek bestellen’. Opend er een bestel-mail. Vul hier in uw adres. U ontvangt van ons dan automtisch een bevestiging van uw bestelling met de mogelijkheid om te betalen.

Ja, ik wil het prentenboek bestellen!

Direct bestellen en betalen kan ook. Door op de onderstaande bestel knop te drukken komt u direct in een betaal omgeving van ‘Plink”, dit is juist. Stuur na betaling een e-mail bericht naar info@gravuur.nl met de naam waarmee u heeft betaald en het adres waar de bestelling heen mag.

Direct bestellen en afrekenen

ISBN/EAN:978-90-829516-0-8  | Afmeting: 30 cm x 21 cm – liggend A4 | geheel in kleur | harde kaft | 28 pagina’s  | Prijs: € 14,95 | Bij verzending per post komt er nog €4,- bij. In de bevestigingsmail met de betaalmogelijkheden kunt u kiezen voor verzenden.


Kenmerkend

– Een graVuur van André Bikker is te herkennen aan de gebrandschilderde initialen en de handtekening op de achterzijde van het paneel. Daarnaast is het werk gemaakt op gerecycled hout, bekisting van een handelsmaatschappij. Ook is er maar één van elke graVuur. Deze wordt gemaakt in opdracht of is onderdeel van de autonome collectie.

eBook

Het  prentenboek is ook beschikbaar als eBook en is voor slechts €7,50 te bestellen door te klikken op onderstaande link. Je komt dan in een betaalomgeving van Plink. Dit is juist. Na betaling krijg je de mogelijkheid het boek direct te downloaden.
Ja! Ik wil graag het eBook bestellen! >

Panelen

Het Kerstfeest van de Timmerman is een uniek kerstverhaal, gebrand met vuur op panelen van 90 cm x 90 cm.

Jij kunt in het bezit komen van één van deze originele panelen! De originelen zijn te zien in De Schilderschool en te bestellen via info@gravuur.nl.

Afmeting:

±90 cm x ±90 cm

Prijs:

€ 300 inclusief baklijst en 6% btw

Wilt u meer informatie, een afspraak maken voor een bezichtiging of langskomen om de permanente expositie te bezoeken in Doesburg, stuur dan een e-mail naar info@gravuren.nl.

Pin It on Pinterest

Share This